Tijdelijk bailleul
Bailleul ontwerpbureau wordt

Duik in onze geschiedenis

Bailleul Ontwerpbureau werd in 1983 opgericht door productontwikkelaar Paul Bailleul. De eenmanszaak groeide uit tot een bureau met vennoten Mia Wydooghe en Eric Cosaert.

Sinds 2019 zijn Laurence Rousseau en Jelke Stoop de drijvende krachten achter het ontwerpbureau en telt het team 14 experts: een bont gezelschap van productontwikkelaars, grafisch ontwerpers, architecten, taalkundigen, historici en organisatietalenten.

Team Wondering

Een wereld in evolutie

We begonnen zo’n 40 jaar geleden in een industriële economie met projecten voor Picanol, Barco en Agfa-Gevaert. Het ontwerpbureau schakelde mee toen de diensteneconomie opgang maakte met opdrachten voor ABB, KBC en Fortis, en daarna toen de huidige beleveniseconomie haar intrede deed.

  • Picanol

    Picanol

    Industriële economie

  • Kbc

    KBC

    Diensteneconomie

Vandaag creëren we werelden die inspireren. Samen met experts uit diverse vakgebieden binnen cultuur, toerisme, zorg, wetenschap en industrie ontwerpen we betekenisvolle plekken op mensenmaat. Plekken met meerwaarde en een positieve impact, waar jij en ik elkaar kunnen ontmoeten: tentoonstellingen & bezoekerscentra, studies & belevingen, binnen & buiten. We zoeken naar boeiende vormen om kennis te delen met een divers publiek. Met zorg voor onze wereld. Want de zoektocht naar duurzaamheid lost ons niet.

Hier zijn we goed in

Wij en geselecteerde partners gebruiken cookies of vergelijkbare technologie als aangegeven in het cookiebeleid. U kunt toestemming geven voor het gebruik van deze technologie door deze kennisgeving te sluiten.

Bailleul ontwerpbureau wordt wondering