VENECO Wondering

Op reis met de Veneco Express

Veneco bestaat 60 jaar en dat vieren we! De intercommunale begeleidt al jarenlang 21 gemeenten rond Gent en is een klankbord voor nieuwe initiatieven in de streek. Voor Veneco’s 60e verjaardag ontwikkelden we een feestelijke campagne: welkom aan boord van de Veneco Express! 

Met een presentatiekoffer, een postpakketje en een nieuw luik op de website zetten we Veneco’s realisaties in de kijker. Het feestelijk logo en een catchy slogan nodigen gemeenten uit voor een reis door tijd en ruimte. 

Veneco 60 jaar visual Wondering

Post van Veneco! Een pakketje met een streekkaart, een notablok, postkaartjes en een uitnodiging in de vorm van een boarding pass.

Veneco 60 jaar 1

Vrolijke postkaartjes nodigen uit om een persoonlijke boodschap na te laten.

Veneco 60 jaar 2

Ga mee op reis en ontdek enkele realisaties aan de hand van deze kleurrijke streekkaart!

Een koffer vol verrassingen

Het pronkstuk van deze campagne: een rondreizende koffer. Tijdens het feestjaar neemt Veneco de koffer mee op roadtrip langs verschillende gemeenten. De koffer dient als hippe presentatiemodule om de Schepencolleges te inspireren én als interactieve tool voor toevallige passanten.

Draaien, drukken, schuiven, bladeren en openklappen... Eenvoudige interacties prikkelen voorbijgangers om meer te weten te komen over de dienstverlening van Veneco.

VENECO 112 2

Ik ga op reis en ik neem mee ... mijn Veneco-koffer!

VENECO 176 2
VENECO 172
VENECO 205 2

Speelse interacties belichten belangrijke thema's zoals mobiliteit, energie, wonen en werken.

Veneco pakt uit

Om de tocht langs alle gemeenten te doorstaan, zorgden we voor een gebruiksvriendelijk design: compact, mobiel en met lichte materialen. De sokkel is multifunctioneel en kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een karretje om de koffer te verplaatsen.

Veneco koffer leeg2
Veneco Koffer
Veneco Kar duwen v2

We toverden een oude koffer om tot hippe en handige presentatiemodule.

De koffer zelf is een bijzonder leuke manier om over onze dienstverlening te spreken. Een topper was het fotoalbum: de leden van het Schepencollege kennen veel meer namen van personen dan wijzelf.

Sofie Vandelannoote - Algemeen directeur Veneco

VENECO 48
Veneco lade

Snuister in fichebakken, werp een blik in de lades en kom meer te weten over de acties die Veneco op touw zet.

Volg de weg van de koffer!

Als dienstverlenende organisatie hoort Veneco bovendien graag wat er leeft in de gemeenten. Daarom creëerden we ruimte in de koffer waar bezoekers een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten. De website van Veneco kreeg een logboek waar alle reisverslagen gebundeld worden. De koffer is ook te volgen op social media ...

Veneco presentatie bewerkt
Veneco exporess webontwerp
Veneco travel

Wij en geselecteerde partners gebruiken cookies of vergelijkbare technologie als aangegeven in het cookiebeleid. U kunt toestemming geven voor het gebruik van deze technologie door deze kennisgeving te sluiten.

Bailleul ontwerpbureau wordt wondering