Aanpak

Een museum bedenken?

Desktop Aanpak Slide 01 new
Desktop Aanpak Slide 02 new
Desktop Aanpak Slide 03 new
Desktop Aanpak Slide 04 new

Stap 1: onderzoek

Wat is de vraag nu eigenlijk? We gaan in gesprek met opdrachtgevers, experts, buurtbewoners met een hart voor de plek. We duiken in het onderwerp, verfijnen of herdefiniëren de vraag.

Stap 2: ontwerp

Het verhaal krijgt vorm. Tijdens brainstorms ontstaan concrete voorstellen voor de inrichting, de inhouden en de grafische stijl. We stellen een divers team samen, gericht op de talenten en expertises die we voor dit project nodig hebben. Voor sommige specialisaties zoeken we versterking buitenshuis: van filmproducenten tot de juiste illustrator…

Stap 3: realisatie

We zetten het creatieve werk op punt. Technische tekeningen, budgetteringen, teksten en lay-outs: elk facet van het ontwerpproces wordt afgetoetst met partners en opdrachtgevers. We coördineren de samenwerking met alle partners binnen de voorziene planning en budget.

Stap 4: het resultaat

Wondering houdt van co-creatie

De beste ideeën komen vaak uit onverwachte hoek! Wij geloven sterk in co-creatie: lokaal talent kan de professionals versterken, tot verrassende inzichten brengen.

Participatie is waardevol in een light versie – we vragen de meningen van een testpubliek – en zeker in een doorgedreven traject, als mensen meedenken en meecreëren! Onze ervaring: omarm de onvoorspelbaarheid.

Oase in Het GielsBos wint de Henry van de Velde Gold Award de categorie Collaborative.

Op zoek naar inspiratie?
In onze projecten krijgen prille ideeën vaste vorm.

Projecten om te ontdekken

Wij en geselecteerde partners gebruiken cookies of vergelijkbare technologie als aangegeven in het cookiebeleid. U kunt toestemming geven voor het gebruik van deze technologie door deze kennisgeving te sluiten.

Bailleul ontwerpbureau wordt wondering